28 Mayıs 2012 Pazartesi

bok mu var?

 Romeo'da profilinde partneri var yazanlara bi sormak istiyorum: 

                                                            "BOK MU VAR O HALDE?"

  Ne diye hala bu iğrenç ortamda dolanıyorsun ki? Git sevdiğinin  sevgili kollarında geçir değerli vaktini. Yo hayır amacın ne yani? Eğer gerçek anlamda hoşlanmıyorsan partnerim var yazma bari.

  İşin daha vahimi geçenlerde biri ile konuşuyoruz çocuğun sevgilisi varmış beş yıldır, aynı evde yaşıyorlarmış, güzel bi işi varmış. Sonra resmini gönderdi ben hiç istemediğim halde. "Sevgilin şanslıymış." dedim çünkü gerçekten hoş bi çocuktu. "Ben de şanslıyım."  dedi. Sevgilisi de anlattığına göre yeşil gözlü, uzun boylu, yakışıklı bi çocukmuş. Bi çok insanın sahip olmak istediği şeye sahipken neden hala başka bedenler aradığını sorduğumda, insanın istekte bulunurken dikkatli olması gerektiğinden dem vurdu ve onca yıldan sonra artık farklı bişeyler arıyormuş insan.Onu da seviyormuş ama alışkanlık olmuşmuş. İleriki yaşlarda geriye dönüp baktığında hayatının en güzel yıllarını sadece bir kimseye bağladığı için mutlu mu olacağından yoksa pişman mı olacağından emin değilmişmiş. Yine soruyorum:

                                                      "BOK MU VAR O HALDE?"

  İstemiyorsan bırakır gidersin. Beğenmiyorsan, sıkıldıysan ayrılırsın. Pişmanlık duyacaksan vazgeçip yoluna bakarsın. Onunla birlikteyken aldatmayacaksın. Ve ne yazık ki bir filmde söylendiği gibi "İnsanlar tamahkardır. ...Ve o bunu kavrayamadı."
 

2 yorum:

izmirdeki o gay dedi ki...

tamam cocuk malmis. ama bilmem bilir misin? doubledate denilen bir olay var. sahsen gayromeoda profilim var (her ne kadar 1 yil askindir hic girmedim) sevgilimle gercekten iyi anlasabilecegimiz bir cift bulup hosca vakit gecirmek istedik. tabi edep kurallari icinde. sonucta kimse bizi bilmedigi icin insanlar arasinda rahat olamiyoruz bu yuzden bir cift gay arkadasimiz olsun cok isterdik. bu yuzden de profilim var ve iliskisi var isaretli :)

ah bi deli olsam dedi ki...

ahahah dökülün bakalım kim var dökülün:P