19 Aralık 2013 Perşembe

-hoşt? -hav

    Hiç beklemediğin anda karşındaki insandan beklemediğin bir tepki alınca donar kalırsın ya, hep öyle mal gibi dondum kaldım işte. 


   Ondan sonra akşam yatağıma girince, yok şunu da deseydim, yok bunu da deseydim, olmaz ooooluuuummm bu daha çok içine otururdu, halbuki bunu deseydim ne güzel morarıp kalırdı, böyle yapıştırsaydım cevabı nasıl rengi solardı,... Ondan sonra karşısına geçer:" Nabeeerrr, yedin mi küsküyü!" der, sen sağ ben selamet. Ama iş işten geçer, ben içime oturan o yumruyla uykuya dalarım. 


  Hep çok istedim öyle biri olmayı, hep o türlü kişilere imrendim. Olay esnasında taşı gediğine koyan insanlara gıpta ettim. Ama bu bir lütufmuş. Sonradan öğrenilemiyormuş. Seviyorum hazır cevap insanlar sizleri!

5 yorum:

Adsız dedi ki...

bu salaklığa en güzel örnek benim kaytan,hiç hazır cevap değilim..mal mal yüzüme derler ay bide sarışınım ya bi bok anlamıyorum 3-4 gün geçince (bazen 1 haftada olur)o zaman anlıyorum aa bana bunu demek istedi kaltak yada şerefsiz diyorum içimden,ama gel yüzüne vursan olmaz,herşey sıcagı sıcagına denmeli,benim gibi gülmemeli...:)aha gene güldüm..sevgiler..

Serhat dedi ki...

valla ben yeri geldi mi lönk diye söylediğimden :D

mesleki deformasyon napacan muhasebeci olunce oluyo biliyon mu :D

eso beso dedi ki...

"aman ayıp olmasın."
"aman ters cevap verme edepsiz derler."
"aman çirkefle çirkef olma."


bunlar beynimize kodlanmışken işimiz zor melis. anadolu'dan geldik di mi abem? :P

Unknown dedi ki...

Amaan ben diyorum da noluyo kaytancığım. Sonra ağzımı boşuna bozdum, çizgimden kaydım yine diye üzülüyorum.(gerçekten. :) )
Kaliteni bozma boşver...

Unknown dedi ki...

Ben de pek bir şey diyemiyorumdur sanırım, bilemedim şimdi, ama yok yok ben de hazırcevap değilim canım.. ayrıca hazırcevaplılığın bir de neşeli bir tarafı vardır, lafı söylersin ama sıcakken tam anlaşılmaz, soğudukça ağrısı çıkar filan. yani zor dostum zor :D sıkma canını sen böyle güzelsin zaten, öyle olsan hiç çekilmezdin inan..