15 Eylül 2012 Cumartesi

doksanlı yıllar

  Doksanlı yıllarda geçirmiş olduğum çocukluktan mıdır bilmem, o yıllar daha yeni geçmiş gibi geliyor. Ama geriye dönüp baktığımda aslında aradan neredeyse yirmi yıl geçtiğini görünce gözbebeklerim büyüyor ve bu kadar zaman geçmiş olması beni ürkütüyor.

Not: Edi ile Büdü'yü nasıl ve kimin yaptığını hep merak etmiştim. Bu fotoğraf benim için epey bi kıymet arz etti.:))

5 yorum:

Beyaz Çiklet dedi ki...

Ben de bir doksanlı yıllar çocuğuyum hatta iki binlere taşıyor çocukluğum.Lakin ciddi anlamda bende iz bırakan bir şeyler hatırlamıyorum nedense.Büyüdükçe hep Cumhuriyet yıllarına yani konak yaşantılarına ilgi duyar oldum.Hala da tek isteğimdir.Bir defalığına geçmişe gitme şansım olsa sanırım Cumhuriyet yıllarına intikal etmek isterdim :))

karakedi dedi ki...

"büdü böööö-ööö..."
aklıma gelince yüzümde hep bi sırıtma belirir... ^^

ah bi deli olsam dedi ki...

@beyaz çiklet: ama sen daha o zamanlarda ufacık kısa şortlarla top koiturduğun için bilmezsin tabi biz malum o vakitler artık bazı şeylerin farkına varacak yaşa gelmiştik:)))
hem üzülme ben de aynı kafadayım İstanbulda böyle büyük ahşap evler görünce acayip özeniyorum ilerde öyle bir ev yaptırıp-satın alıp oturmak istiyorum.:)

@Karakedi:kimin belirmez ki yahu! bi de minik kuş vardı devasa bişeydi kocaman bir gagası vardı.güzeldi ya:) şimdi yok bakuganmış yok ben on'muş bilmem ne tamam onlar da iyi ama hep bi savaş üzerine kurulu herşey nedense.

Ogaybende dedi ki...

hafta sonları sırf çizgi film izlemek için erkenden uyanırdım :)) şimdi nerdee bir sürü çizgi film kanalı var ama hepsi de bana yapmacık geliyor eskileri daha renkli daha komik ve daha "çizgi" idi di mi?

ah bi deli olsam dedi ki...

@OGB: hakkaten ya şimdi anca sinemadaki animasyon tarzını seviyorum diğerleri pek beni de sarmıyor:)