17 Aralık 2012 Pazartesi

haydi erkekler soyunmaya :P

  Fark etmiş olmalısınız; filmlerde, kliplerde, reklamlarda önceden kadın bedeni üzerinde durulurken, şimdilerde  erkek bedeni üzerinde belirgin oranda bir vurgunun yapılması sizce de garip değil mi? Örneğin Ebru Gündeş'in yeniden yorumladığı Yaparım Bilirsin'in klibi. Bariz bir biçimde (bence) seksi, göze hitap eden, beyazlar ve maviler içinde hatta kimi zaman tahrik edici boyutlarda bir klip. Biscolata reklamları artık zaten herkesin malumu. Bunu anlayabilmek için müzik kanallarını birazcık gezmek kâfi. O zamandan bu zamana değişen neydi acaba? He derseniz ki bu durumdan şikayetçi miyim? ASLA!!! Yıllarca kadın bedeni sömürüldü şimdi de erkek bedeni sömürülsün. Nihohahaha :) ("Yaşasın feminizm!"  subliminal mesajını aldınız değil mi sevgili okurlar? :P ) Biz erkekler son söz olarak o halde: 

8 yorum:

Unknown dedi ki...

açıkçası tüm geyler bu durumdan memnun sanırım..
bedenin sömürüsü olarak da bakmıyorum konuya, güzele bakalım içimiz açılsın yani :D

showergel dedi ki...

Evde durmak sana yaramadı. Biriken enerjini nerede harcasak :D

Adsız dedi ki...

abdestimiz bozuluyor. ayıptır günahtır. o.O

karakedi dedi ki...

uuu! en üsttekine kıçına şaplak atasım geldi çat çat çaaat! yeah baby dıgıdık dıgıdık... ^^

muhafazar kesimden bazıları da bunu sorgulamıştı; kadınlar üzerinden yapılan örtünme muhabbeti, neden vücut hatlarını belirgin bir biçimde gösteren kıyafetleri giymeyi tercih eden erkekler için yok!... şeklinde, haber söndü gitti :)

Dumbledore1990 dedi ki...

Durumdan en son rahatsiz olacak kisiler bizleriz sanirim :D Gozumuz, gonlumuz aciliyor :)

Unknown dedi ki...

O değil de, Kazaky Türkiye'ye geliyomuş oolum. Offffffffff!

umayin dedi ki...

böyle sömürü istiyoruz yetmez tam sömürü istiyoruz.. üzerlerinde kalan kıyafetleri bizzat ben yırtabilirmiyim, özellikle biskolatacıların :)

ah bi deli olsam dedi ki...

@bigay:tabi canım hiç sömürü olarak değil yani alan razı veren razı bize seyir düşer sadece:P istemeyen göstermez kardeşim :P

@showergel: burda belirtmeye dilim varmaz:P

@evovlanı: yazık mazık değil kazık kadar adamlarız canım aaaa :P şeyine bi düğüm at :P

@karakedi: bakıyorum da sen fenasın şu sıralar kediciğim yaramadı sana bu aksiyonlu hayat hahah:))) iyi de olmuş bence:)

@yayık ayranı: bence bayanlar da gayet memnun bu durumdan:) tek sorun hetero erkekler için olabilir onlar da baya azınlık sayılır:P

@operadaki kazulet: valla bilmiyordum araştırdım da fena gibiler he onlar bi göreydik dünya gözüylen eyidi:)

@umayin:olmaz onların ki ben yırtıciim:P