17 Mart 2013 Pazar

umurumda, kötü ki bitti :(

   Geçenlerde liseden bir kız arkadaşımın bana karşı ilgisi olduğundan bahsetmiştim . Hatta bu ortamdan çok sıkıldığım için bu kızın ilgisine karşılık vermekten söz etmiştim. Bi hafta önce aslında istemediği biriyle sırf çevresinin ve belki de kendisinin de zorunlu bulduğu sebeplerle nişanlandı. Bundan önceki tüm süreçten beni haberdar ederek hem de. Amacı beni kıskandırarak "elini çabuk tut" dercesine  harekete geçirmekti. Tüm olan biteni , söylemek istediklerini sükûtunda gizlediğinin farkındaydım. Ama ben eylemsiz kaldım. 

   Dün akşam konuştuk uzunca. Çok gerildim. Yapmış olduğumuz tüm facebook geyik-sohbet geçmişini bir kalemde silmemi istedi. Evet ona karşı cinsel anlamda bişeyler beslemiyordum ve evet onun duygularına karşılık veremezdim ama tüm kalbimle biliyorum ki o benim ruh eşimdi ve bundan sonra  karşıma onun kadar bana benzeyen biri çıkamazdı. Benim kadın cinsiyetimdi. En büyük ortak noktamız, penisten hoşlanıyor oluşumuzdu. Trajik olanı ise, onun buna dair tek bi tahmininin bile olmaması. 

   Duygularım farklı platformda olsa da ona karşı devam ediyor.Çok direndim,  kamuya açık olanları sildiğimi ama mesaj kısmının bana ait olduğunu bu yüzden silmek istemediğimi söyledim. Benim hatıralarımdı bunlar ve silmek istemiyordum hiç birisini. Sert bir tavır takındım. Elle tutulur bir sebep söylemediği müddetçe silmeyeceğimi söyledim. Kabul etti, silmeye söz verirsem herşeyi anlatacağını söyledi. Karmakarışık, elle tutulmaz cümlelerle  bana karşı duygular beslediğini itiraf etti. Nişanlısının kıskanç bi tip olmasından ve yine kendisinin de bunu etik bulmamasından geçmişi silmemi istediğini  zorla dile döktü. Sildim. İçim sızladı silerken. Hayatımın bir bölümünde çok eğlendiğim, en zor zamanlarımdan birinde yanımda bulunmuş bir insanı çıkarmış oldum. Evlenmeyi planlamıyordum ama olur da gay camiasından birisi çıkmazsa yaşım geçkinleştiğinde bir ihtimal vardı. G de karşımdaki en iyi adaydı. Çok eğlenirdik beraber olsaydık. Çok güzel vakit geçirirdik. Ama mutlu olur muydum orasını kestiremiyorum. Her yönüyle o kadar bendendi ki hetero olsaydım bir saniye bile düşünmezdim.  Gayken bile bu kadar üzerinde kafa yorduğum düşünülürse...Film tadında olurdu hayatımız muhtemelen.


  Ben alışamadım henüz yokluğuna. İçimde sonrasında çok pişman olacağıma dair bir his var. Belki de olmayacağım bilmiyorum. Bildiğim sadece, evren insana ikinci bir şans vermez. Elindeki fırsatı iyi değerlendirmen gerektiği yönünde dayatmaları vardır. Sen istersen kıçını yırt giden gelmez bir daha. 

5 yorum:

Unknown dedi ki...

abartmışsın ama.. facebook mesajları birer hatıra mıdır? Bence hatıra ve anıların en güzel beyinde kalanlardır.. Söyle o arkadaşına gelsin senin beynini silsin de göreyim..

Sonuç kıza yazık olmuş, sen de ne iyi aile babası olurdun ama.. bende arada gelir yeğenlerimi severdim bari..

Adsız dedi ki...

Evet ben de katılıyorum Kaan'a abartmışsın facebook mesajları önemli değil bence de. En önemlisi Whatsapp mesajları, onlar duruyorsa sorun yok dermişim :P ahahha

Biraz sululuk yaptım ama kusura bakma.

Yavrucum heteroseksüel erkekler çok sevdikleri kankaları için "ya acaba iyi bir kız bulamazsam bununla evlenebilir miyim?" diye düşünüyorlar mı sence? Tabi çok iyi arkadaşmışsınız yazık olmuş ama kız senin back up planın olup ömür boyu mutsuz olacağına kendi hayatına doğru yelken açmış ne güzel. Bunun için sevinmeli ve sen de biraz aranmalısın bence ;)Havlucular, pazarcılar falan radarları açık tut kuzum;)

ah bi deli olsam dedi ki...

@kaan:eğer balık hafızalı isen hatıradır hüleyn hem de o kadar komik muhabbetler çevirmiştk ki kıyamıyor insan.

@SG:ama şimdi o başka bu başka sırdan gaycim :)havlucudan fayda olsa anacım zaten düşünmeyeceğim de ya fayda olanlar zerzevat ya da fayda yok işte ahha:(

anlamıyorsunuz siz beni :(((

Mr. Shoulder dedi ki...

Benim de sürekli onunla olan whatsapp konuşmalarımı yedeklediğimi düşünürsek.. He bir de her beni sevdiğini söylediğinde screenshot aldığımı.. Seninki azmış bile kuzu :)

ah bi deli olsam dedi ki...

@Mr Shoulder: o kadar psikopat değilim tabi ama ne bileyim garip oluyor insan işte :/