13 Mayıs 2013 Pazartesi

ne çok yalnızlık

   En çok bana benzeyen adamlar yaraladı beni. Kendime en yakın hissettiklerim... En büyük darbeyi onlardan aldım. En çok onlar gittiğinde içimin en derin kısımları kanadı. Onlar gittiğinde yola bakan ben oldum.

      Diğerleri zaten gideceklerdi. Baştan biliyordum hepsini. Ama ya en çok bana benzeyenler...? Onlara güvendim, gitmezler sandım, güvendim. En büyük sorunum buydu benim, biliyor musun? Ben aslında hiç aşık olmayı istemedim. Ben hep güvenmeyi, güven duymayı, başımın altında sessizce ve sakince çarpan kalbi dinlemeyi istedim. Ama korkmadan, gideceğini düşünmeden, başka kokular koklamadığını, denizin tuzunu, uçurtmanın kanatlarının altından akıp geçen havayı birlikte içimize çekeceğimizi düşünerek... Öyle efsane aşklara inanmadım da, aramadığım gibi. Olmadı. Her güvendiğim, güvenmeye çalıştığım adam bişeyleri bahane yaptı. Uzak dedi biri, kaç yıldır bunu bekliyorum o yüzden gitmem gerek diyen oldu, bir diğeri  belki hiç beğenmedi ama dile getirecek cesareti yoktu. Bilemedim, tanıyamadım hiç birini. Tanıdığımı zannettim. Hepsi gitti.

     Şimdi hepsinden çok kendime yakın hissettiğim, akîl gördüğüm insanlardan korkuyorum. En acımasız onlar. Ne kadar benziyorsa bana, o kadar artıyor korkum. Hadi diğerlerinden kaçar da insan, kendinden kaçabilir mi? Kaçamıyorum onlardan bu yüzden.  Yalnızım, bir paradoksun içine tıkılıp kalmışım gibi hissediyorum. Ne çok yalnızlığım var. Gelsen paylaşırım senle. Ama sen bana benzeme mümkünse.


9 yorum:

Bucera dedi ki...

O zaman MFÖ söylesin yalnızlık ömüüür boyuuu

ah bi deli olsam dedi ki...

söylesin söylesin söyleyen onlar olsun bucera aplam :)

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

İngilizcen var de mi?
Şöyle bir alıntı gönderiyorum sana:

“People think a soul mate is your perfect fit, and that's what everyone wants. But a true soul mate is a mirror, the person who shows you everything that is holding you back, the person who brings you to your own attention so you can change your life.

A true soul mate is probably the most important person you'll ever meet, because they tear down your walls and smack you awake. But to live with a soul mate forever? Nah. Too painful. Soul mates, they come into your life just to reveal another layer of yourself to you, and then leave.

A soul mates purpose is to shake you up, tear apart your ego a little bit, show you your obstacles and addictions, break your heart open so new light can get in, make you so desperate and out of control that you have to transform your life, then introduce you to your spiritual master...”
― Elizabeth Gilbert, Eat, Pray, Love

Gay Panda dedi ki...

ah kaytanım aaah :/ kıyamam ben sana. çok güzel yazmışsın ki :'(

karakedi dedi ki...

gııız hüzünlendirdin beni... en önemlisi insanın kendisini sevmesi; elbette yatakta "az öteye git" dediğin birisi olacak senin hayatında da... şimdiye kadar gelip geçenler seni haketmiyormuş öyle düşün!!! mucks... yolum düşerse uğriycem o tarafa havalarda ısındı ne de olsa. limon'un da totosunu ısır benim yerime ^^

ah bi deli olsam dedi ki...

bilemedim kerem şeker bilemedim ben onu :(

@gaypanda: keşke yazmasaydım dediklerimden evet :(

@karakedi: nasıl bir samimi iafededir o az öteye git. sonraki cümle ise sadece bi s.ktir git cümlesi olabilir yani :P gideceksen sen de gelme :P

Adsız dedi ki...

Ben seni daha önce nasıl okumamışım yahu,çok kızdım kendime...

ah bi deli olsam dedi ki...

@asi yapıncak:bilmem neden :P