25 Temmuz 2013 Perşembe

biri biri

   O biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir fenomen. O biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir blogger aleminin Güzin ablası. O biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir asker yolcusu. O biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir pembe gönlüm sendecisi. O biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir bloggerların kalbini sinsice ve gizlice fethedip aynı sinsilikle platonik aşklar yaratan adamı. O biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir gözleri güzel, huyu güzel, herkesin canı çeken ama uzaklardan yalnız bir kovboy'u.

   Kimden bahsettiğimi hala anlamadıysan bi zahmet  "Gah kit!" Geçen az konuştuk bu zat-ı şahaneyle. Kendisiyle ne zamandır tanışıyor olmamıza rağmen pek bi cool pek sallamaz moddaydı. Ama telefonunu yazıp bırakmış. Anam ben bir şaş, bir kal gel böyle sapıttım. Artık askere gidecek diye böyle bir gönül alma moduna mı girdi, yoksa Ağrı/Patnos tek başına çekilmez, izinlerde arayabileceğim biri olsun diye mi düşündü bilemeyeceğim (nihohahah). Bundan kendisinin bile haberi yok.Ahanda ilk defa buraya yazıyorum :) Neyse kendisine daha henüz telden msj atıp telefonumu bile vermedim. ben öyle hafif meşrep biri miyim? Hiç de bile(YALANNNNNN! o cool görüntüsünün öcünü almaya çalışıyorum-yersen) Neyse ben gidip kendisine msj atayım bari. O da bu yazıyı görünce şaşadursun :) Tamam tamam giderayak söyleyeyim hala anlayamamışlar var ise: "O Gay, ben de" günün talihlisi:)

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Ağrı'ya mı vermişler! :O OGBD'ye parti vermemiz gerek hemen.

Mr. Shoulder dedi ki...

@KTOG karıştır ortalığı hemen :D

Ogaybende dedi ki...

(o_O)(şaşırma smileysi :D)

ah kaytancım iyi ki Askerlik Şubemde bulunan bir memur değilsin :D adam direk beni nerelere yolladı hoş şimdi gideceğim iklimde pek bir sıcak imiş. Hatay diyolla ://

bu yer yer iğneli yer yer ağdalı postun için teşekkür ederim güzel bir asker öncesi hediyesi oldu :)

One Girl Two Boy dedi ki...

Anammmmm neler neler goruom :) ya ogaycigim dunyanın en mütevazı insanı size mı garezi bilemedim valla halbuki bana hep mutavaZi hep mütevazı ;)))( ilgi alanına girmediğim için mı acepppp :)))) guzel yazı başarılı buldum kaytancimmmm ince insan :)

Ogaybende dedi ki...

haha one girlcüm sen benim yerimi merak edip mesaj attın ya senin yerin ayrı artık benim gözümde :) zira çoğu kankamsı arkadaşın bile jetonu ben onları aradıktan sonra düştü :/

Teşekkürler :))