19 Temmuz 2013 Cuma

Malatya'da hippie olmak


   Bu topraklarda insanların toplaşması istenilmez nedense. Osmanlı'nın son dönemlerindeki iktidarlarda yerleşmiş taht gidecek korkusundan mıdır bilinmez, kalabalık varsa endişe vardır. Kalabalık çok kolay manipüle edilebilir bu düşünceye göre. Şimdi taht değil ama "Koltuğum gidecek" korkusu vardır.Herkes işinden evine, evinden işine gitmeli. Güzel bişey için bile olsa sokakta bir arada üç kişiden fazla durulmamalıdır. (Nitekim bu durum "duran adam" protestosunda da onaylanmış oldu.) 

   Hakkı çiğnense de yarın Huzur-u mahşere bırakmalıdır kişiler. Devlet babadır, ne yapsa yeridir, baba döverse de burnunuzun sümüğünü çeker, pusarsınız bir köşeye. Öyle şikayet neyim edilmez. Bi de Frenk gâvuruna hiç gidilmez. 

  Bir de üç kuruş etmez adamın üzerine cakalı bir elbise, omuzlarına bir iki yıldız, eline de fiyakalı bir telsiz verirseniz, bu görüntülerin aksini bekleyemezsiniz. Suç bizde gençler! Ne işi var bu ajan mıdır ne idüğü belirsiz heriflerin teeeee Malatya'da? Bi de dinliyorsunuz, ilgi gösterdiğimiz için dağılıp gitmiyorlar bak! Leş gibi de kokuyorlar, saçları da bitlenmiştir bunların. Dağılın Hülen!

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Yazık ya gerçekten. Şu videoyu izledim ve bi kez daha tiksindim yani. "Why not?" diye şoka girişi hele o çocuğun. Çünkü Türkiye!

Unknown dedi ki...

üzücü.. ramazan ayı herkesi kucaklama iklimidir ama iftar, sahur programlarında bunlar anlatılmaz, uyuyunca abdest nasıl kaçar bunu anlatırız ancak...

cehalet sarmış her bir yanı, ne diyeyim...

Deniz Su Tiffany dedi ki...

bu kadar zulüm ve çatışmayı ramazan ayına rağmen yapıyor bu ikiyüzlü sahte müslüman iktidar!! Gitsin o polis pkk'nın kurmaya çalıştığı sözde asayiş ekiplerine saldırsın. Ama bir dakika; polis zaten halk düşmanı ya unutmuşum bunu :(

ah bi deli olsam dedi ki...

@KTOG: evet aynen öyle çünkü Türkiye :(

@Kaan:İslamın sadece fıkıh kısmında durulması dediğin gibi maalesef ki eksik :(

@Miss Tiffany:onların görünmüyor bu ne yaman çelişki :(