7 Eylül 2014 Pazar

Ne tuhaf

   Depresif olduğum dönemlerde yazı yazmak istemiyorum buraya ama bir o kadar yazma ihtiyacı hissediyorum. Ne yazacağımı kestirdim diyelim, bu sefer de kelimelerimi toparlayamıyorum. Aradan zaman geçip de okuyunca ne s.kimsonik yazmışım lan, ergenler gibi bi de oturup ağlasaydın diyorum. Çok içime kapanıyorum, kimseyle konuşmak bile istemiyorum. Mecbur olduğum şeyler dışında hiç bişey yapasım gelmiyor, ağlasam açılacağım ama ağlayamıyorum. Bir çok insan yemeye verir kendini ben yemekten kaçıyorum, iştahım olmuyor, cins miyim neyim! 

   Bir yol ayrımındayım bu sefer, hissediyorum. Tüm benliğimi ve geçmişimi silip yeni ve olmadığım bir dünyaya girip yaşayacağım ya da bu berbat bataklığın içerisinde boşuna çabalamaya devam edeceğim. Neyi seçeceğimi bilmiyorum. Oldukça uzun sürdü bu sefer ki kararsızlığım ve bundan hoşlanmıyorum. 

   Bazı şeyleri söylemekten bile sıkıldım, dile getirmekten ve çabalarımın sürekli boşa çıkıp da dejavu yaşamaktan... Allahım bu yaşıma geldim ve hala bi tane istediğim adamla aynı duygular içinde aynı yatakta yatamadım. Olmuyor, çünkü olduracak kimse yok. Çünkü herkes gidiyor, çünkü herkes gider ve tek başına kalırsın. Yalnız yapamıyorum.  

   Hayatın bazılarına bu kadar cömert davranırken diğerlerine neden bu kadar acımasız davrandığını anlamlandıramıyorum.

   Bu da bize Tanrının imtihanı sanırım ve ben bu imtihanda başarısız olduğumu biliyorum. Yolumu seçmeliyim, neye yön vereceğimi az çok sezinler gibiyim ve ondan sonra nasıl bi manyaklık yapacağımı kestiremiyorum. Şarkı dinleyelim o zaman:

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Kuzum sen yaz, karamsar da olsa yaz olmasa da. Ben de en karamsar olduğum zamanlarda bloguma yazınca rahatlıyorum biraz da olsa.

Seni tanımıyorum tabiki bu yüzden yalnızca buradan gördüklerime göre birşeyler yazacağım ama bana biraz kendine fazla yükleniyorsun gibi geliyor.

Bak etrafına hangimiz istediğimiz adamla aynı duyguları paylaşabilmişiz? Sadece bir süre paylaştığımızı sanıyoruz. Yalnızca bize de bakma, evli çiftlere bak. Boşananların sayısına bak. Benim ablam dediğim kuzenime bak mesela iki kez nişan atmış, annemle babama bak 40 yıldır çocukları haricinde ne paylaşımları olmuş? Hayat böyle sakin ol. Sana güzel günler yakın sabret gibi palavralar atmayacağım. Bazı günlerimiz güzel oluyor, bazıları kötü. Bazen hiç beklemediğimiz anda çok güzel şeyler bazen de çok kötü şeyler oluyor.

Kendine değer ver ve kendini sev kuzum. Başkaları var ya da yok. Sen her zaman kendinle birliktesin. En önemli olan sensin.

Bilemiyorum anlatabildim mi, üzüldüm biraz da bu yazına :( Neyse olmadı konuşalım. Ama bu kadar yüklenme kendine ne olur.

ah bi deli olsam dedi ki...

@sıradan gay:sevgili sıradan geycim belki haklısın ama ben sanırım çevremde nerdeyse ayrılan hiç insan görmedim ve çevremdeki insanar genelde hep mutlu insanlar eşlerini seven ve bi yastıkta kocayan insanlar hani masallardaki o sonsuza dek mutlu yaşadılar kavramının vücut bulmuş hali gibiler bu zamana dek böyle olmayan tek ablamın evliliği oldu onun dışında herkes iyi memnun halinden.

ha zor günleri olmuyor mu evet oluyor tabiki de her ailede olur ama bi şekilde hallediyorlar. ben biraz da böyle bir ortamdan geldiğim için hazmedemiyorum sorguluyorum böyle olmak istemiyorum yaşım 40 a geldiğinde hala romeoda orda burda birilerini arama peşinde olmak istemiyorum.

belki de ilk başta işler yürümeliydi ve sonrakilere gerek bile kalmamalıydı ama işte herkes gider yapacak bişey yok bu yüzden bi yol ayırımındayım bi karar vermeliyim zor bi karar hayatımı etkileyecek düzeyde ama bu kararı vermezsem de olmayacak kısacası "uçurumun kenarındayım hızır"

teşekkürler uzun yorumun için

Adsız dedi ki...

Söylediklerini ben de istemiyorum ama ne yapayım :/

Peki o zaman Allah kolaylık versin kararında, Hızır da yetişsin bir an evvel umarım. ;))

Unknown dedi ki...

Aferin oğlum. Tam da tahmin ettiğim gibisin. bravo diyorum..

melankoliğe sarmışsın bebeğim, bazen melankolik olmak da iyi gelir insana. Sadece bu kafayla bir bok yapma yeter ;) böyle dünyanın tüm yükü sırtındaymış nidalarıyla dolaş işte ortalarda, sonra melankolinin sana getirdiği masumiyetin tadını çıkar ;)

ah bi deli olsam dedi ki...

@sıradangay: amin kuzum amin inşallah :)

@kaan arer: :(korkarım uzun sürmeyecek veya çok uzun sürecek bilmiyorum