21 Ocak 2013 Pazartesi

yeni evimden sesleniyorum

  Evvet gençleeerrr! Nihayet beklenen haber geldi veeeee atandığım il'e gelip yerleştim bugün itibariyle de yeni işime başladım. Ama maaşımı ayın 15'i geçtiği için sonraki ay iki maaş olarak alacakmışım. Bu da demek oluyor ki ayın on beşine kadar nefesim kokmaya devam edecek. Kahretsin!!! 

  Geçen hafta o kadar yoğundu ki anlatamam. Tebligat elime geçer geçmez hemen bilet aldım koştum geldim, lojman denk getirdim. Çok yeni ve mükemmel sayılmaz ama en azından başlangıç için idare eder. Artık zamanla başka yer bakarım. Eksiklerim oldukça fazla. Salonum o kadar büyük ki iki çekyat, iki halı bana mısın demedi ve kuş kadar kaldı. Ben de bu fırsatı değerlendirip zamanla bir tarz değişikliği yapmayı planlıyorum. Şofbenim yok, param da olmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum :( Bi kaç güne kadar kredi kartım çıkarsa ona abanacağım sanırım. Çamaşır makinesi de almak gerek. Ama tüm bunlara değer deniz manzaram var :P

  İş yerindeki kişiler de güler yüzle karşıladılar, oldukça ilgilendiler, sorunlarımı halletmeye çalıştılar. Hatta o kadar ki maaşımı alamayacağımı öğrenince sorun etmememi ve kendilerinden yardım isteyebileceğimi bile söylediler, sağolsunlar. Karşıdan oldukça uyumlu görünüyorlar umarım ben de bir sıkıntı yaşamam. Gerçi müdüre hanım biraz fazla pimpirikli  gibi duruyor ama o da iyi niyetli biri. 

  Neyse gençler tüm bu devasa evde tek başına yaşamak ürkütse de zamanla inşallah her şeye alışacağım ve bunların üzerinden geleceğim. En azından bi kaç tane de olsa tanıdık olması güzel bişey.  Bu adam durmaz kaçar, yarın işgünü malum. İlk duruşmama gireceğim. Hadi bana başarılar o halde. 

14 yorum:

huzur dedi ki...

Yeni evinde, hayatinda ve isinde Allah yar ve yardimcin olsun...

Dumbledore1990 dedi ki...

Hayırlı olsun. Umarım hayatının bu yeni sayfasında mutlu olursun :)

Dumbledore1990 dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
karakedi dedi ki...

hadi gözün aydın...

Unknown dedi ki...

Şubatın 15 inden sonra görüşelim bebek :D

fakirliğe katlanamıyorum ne yapalım hahahah

çok mutlu oldum ;)

Beyaz Çiklet dedi ki...

Hayırlı olsun inşallah nazarlar değmesin :))

Aslısın dedi ki...

yeni işin, evin, hayatın mutluluk getirsin sana canım benimm

BeSexual dedi ki...

hayırlı ossunnnnn :)

fatih amorf dedi ki...

yeni işin,evin ve şehrin hayatına güzellikler getirsin hep.

yeni bir düzen kurgularken bu maddi sıkıntılar kaçınılmaz, eğer baban Ağaoğlu değilse :) ama yine de yenilikler mutluluk getirir ;)

tekrar hayırlı olsun...

Gay Panda dedi ki...

kaytanım hayıtlı olsun :) deniz manzaralı büyük salonlu evinde de güzel güzel otur inş ;) ilk maaşınla artık bişiyler ısmarlarsın demi blogırlara :D :P

Adsız dedi ki...

inan kendim atanmış kadar sevindim kaytan'ım. hayırlı uğurlu olsun! ^^

çok bekledin amma değdi yahu. ^^

One Girl Two Boy dedi ki...

Sekerim yeni isin evin hayırlı olsun :) deniz manzarası candir :) Şubat'ın 15 ınden sonra alacağın çift maaşa odaklan mutlu ol opuldun :)

umayin dedi ki...

Canım benim burdanda tebrik ediyim hayırlı olsun tekrar
ve bana neden bazı konularda haber vermiyorsun sen bakıyım :) hırrrrr demek geldi içimden :)

ah bi deli olsam dedi ki...

hepinize çok çok çok teşekkürler arkadaşlar saydığınız umduğunuz güzel dileklerin hepsi hepimiz için gerçek olsun inşallah :)